Logo Universiteit Utrecht

Vrouwennetwerk Universiteit Utrecht

Agenda

19 januari 2017
Elleboogstraat 2, Ravenstein

GARCIA conferentie ‘Precaire posities’

Welke rol speelt gender in de recruitment en selectiepraktijken van postdocs en universitair docenten? Zijn alle selectiecriteria even belangrijk voor mannelijke en voor vrouwelijke kandidaten? Wat zou je iemand die solliciteert naar deze functies nooit vertellen? Wie gaat het academische systeem veranderen?

Zoekt u een antwoord op deze vragen, dan nodigen wij u van harte uit voor onze nationale GARCIA conferentie ‘Precaire posities. Aandacht voor gender in werving en selectie van postdocs en universitair docenten’. Op donderdag 19 januari van 9.30 tot 17.00 uur organiseert het GARCIA projectteam van de Radboud Universiteit deze conferentie om aandacht te vragen voor gender in werving- en selectiepraktijken in de beginfases van academische carrières, i.e. tenure track-, postdoc- en universitair docentposities.

Programma
Met een interactief programma biedt deze conferentie de mogelijkheid om kennis en inspiratie op te doen, ervaringen van experts en ervaringsdeskundigen te horen (o.a. NWO, VAWO, HR- en diversiteitsmedewerkers van verschillende Nederlandse universiteiten, en (GARCIA) wetenschappers), en om zelf over dit thema in gesprek te gaan en mee te denken over verandering. Bekijk het volledige programma op onze website.

Meer informatie en aanmelding
Deelname aan de conferentie is gratis. De conferentie zal plaatsvinden in De Tuinzaal van het Vergader- en conferentiecentrum Soeterbeeck, Elleboogstraat 2, Ravenstein. Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht op onze website www.ru.nl/garciaconferentie.

logo_rgb_text