Vrouwennetwerk Universiteit Utrecht

Actualiteit

Eindredacteur Pandora vertrekt

Frieda Pruim, de huidige redactiecoördinator en eindredacteur van Pandora, stopt met haar werk aan de Universiteit Utrecht. Vandaag is haar laatste werkdag. Zij heeft een nieuwe baan gevonden als redacteur van Berne Media, de Uitgeverij van de Abdij van Berne in het Noord-Brabantse Heeswijk-Dinther.

Bij deze uitgeverij is zij verantwoordelijk voor de productie van circa veertig non-fictie boeken per jaar over levensbeschouwelijke thema’s. Naast deze functie van drie dagen per week blijft zij twee dagen per week actief als zelfstandig (eind)redacteur en journalist.

Frieda Pruim werkte een kleine twee jaar – tien uur per week – met plezier voor Pandora, het podium voor genderkwesties, diversiteit en inclusie aan de UU van het Vrouwennetwerk UU. Onder haar verantwoordelijkheid verschenen drie Pandora’s. Ze zorgde onder meer voor vernieuwing van de opmaak van het blad en introduceerde een aantal nieuwe rubrieken, zoals ‘Kort nieuws’, ‘Personalia’ en ‘Uit de academia’. Daarnaast maakte ze een aantal digitale nieuwsbrieven. Ze plaatste ook elke week nieuwsberichten op de site van het Vrouwennetwerk.

Het Vrouwennetwerk UU is nu op zoek naar een nieuwe eindredacteur voor Pandora. De vacature vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.